App

Alle Skatewinkels in Nederland

Een lijst van alle skateshops in Nederland

 • Skatestore Skatestore is dé toonaangevende online skateshop, met het grootste aanbod aan decks, wielen, bearings, trucks en complete skateboards. Met zes winkels verspreid door het hele land kan je altijd ergens terecht voor vragen, service en natuurlijk de nieuwste gear. Bij ons koop je je sneakers, t-shirts, sweaters, broeken, caps, en accessoires van de beste merken als Nike SB, Vans, Supra, Carhartt, HUF, Lakai, RIPNDIP, Thrasher en Polar Skate Co.

  Torenstraat 37
  2513 BN Den Haag
  Nieuwendijk 134
  1012 MS Amsterdam
  Westblaak 28
  3012 KM Rotterdam
  Rijnstraat 10
  6811 EV Arnhem
  Gelkingestraat 37
  9711 NB Groningen
  Bakkerstraat 11
  3511 JV Utrecht
  Orthenstraat 25
  5211 SV Den Bosch
 • Revert95
  Kleine Houtstraat 30
  2011 DM Haarlem
 • Onlineskateshop
  Badhuisstraat 118
  2584 HL Scheveningen
 • Sickboards
  Koop je nieuwe longboard, skateboard, skate shoes of de juiste accessories in onze shop! We bestaan al sinds 2004, wat ooit begon in een studentenkamertje is inmiddels uitgegroeid tot een van 's werelds meest toonaangevende longboard winkels. We hebben een online winkel met meer dan 15.000 verschillende producten, veel al de grootste collectie die je online kunt vinden van een merk, een unieke, fysieke experience store (500m2, elke dag geopend) en een gratis indoor skatepark met miniramp. Absoluut de moeite van het bezoeken waard! We hebben voldoende gratis parkeerplaatsen voor de deur, er is gratis thee en koffie aan de bar. Je mag ook gewoon lekker komen chillen, beetje skaten, beetje skate videos kijken of een beetje flipperen.

  Maanweg 24
  2516AA Den Haag
 • SkatePro
  SkatePro begon in 1996 en is vandaag uitgegroeid tot de grootste skatewinkel in skate uitrusting in Scandinavië. Wij zijn een idealistisch skate shop dat niet iets aanbeveelt, waar wij zelf niet voor kunnen instaan. Wij willen geloofwaardig, professioneel en klantgericht zijn.
 • Titus-Shop
  Wij zijn de nummer 1 bij skateboarden! Sinds 1978 voorzien we met onze in Duitsland wijd verspreide skateshops professionele skateboarders als ook beginners van het beste en nieuwste skateboard materiaal. Toen en nu is Titus de naam voor 100% skateboarding en gaat direct gepaard met de geschiedenis van het skateboarden. Belangrijke elementen van dit succes zijn ons veelvoudige aanbod en de hoogwaardige hardware.
 • Manusskateshop