App

Lijst van de Beste Skatewinkels in Arnhem

Als skater in Arhem ben je waarschijnlijk vaak op zoek geweest naar een goede skatestore. Een plek waar je even snel onderdelen of kleren kunt kopen als je geen tijd of zin hebt om helemaal naar de hoofdstad te gaan. Helaas zijn er in Arnhem geen winkels die specifiek zijn gericht op skaten maar er zijn een aantal goede alternatieven die skateboards en kleding verkopen.

Blue Tomato Online

Als je specifiek op zoek bent naar skateboard onderdelen, een complete pre-build skateboard of kleding zoals skateschoenen, is het altijd de moeite waard om eerst even online te kijken. De Blue Tomato is de perfecte online skatestore als je iets nodig hebt wat niet lokaal te verkrijgen is.

Bezoek Blue Tomato

Go-Britain Arnhem

Als je op zoek bent naar een nieuw paar skateschoenen is de go-britain een goede plek om als eerst te gaan kijken. Ze hebben een van de grotere assortimenten aan skateschoenen en meer dan de meeste skatestores in deze lijst. Ze hebben veel soorten Vans en bijvoorbeeld DC schoenen te koop.

Aktiesport Arnhem

De Aktiesport, gelegen in het winkelcentrum in Kronenburg in het zuiden van Arnhem, is een prima winkel voor het kopen van voornamelijk skateschoenen. Ze hebben een redelijk assortiment aan skateschoenen van bijvoorbeeld Converse.

Decathlon Arnhem

De decathlon staat in het algemeen niet bekend als een goede skatestore. Ze verkopen bijna alles wat met sport te maken heeft en hebben dus ook wel wat skate spullen waaronder complete skateboards and skateschoenen. De skateboards zijn een stuk goedkoper en zijn dus ook meer gericht